Kenmerken van een TB40 training

Altijd een combinatie van binnen en buiten

Veel trainingen spelen zich binnen af in een omgeving die voor de gehele dag vaststaat. Omdat TB40 oprecht gelooft dat wisseling van perspectief en actief bezig zijn essentieel zijn om te leren, maken we gebruik van zowel binnen als buitenruimtes. Buiten is namelijk ook een plek om eens met een ander perpectief een uitdaging aan te gaan. Soms letterlijk.

Altijd in een groene & natuurlijke omgeving

We zijn ondertussen “opgevoed” om dagelijks ons werk te doen tussen de vier muren van onze werkomgeving. TB40 gelooft dat als je wilt leren als organisatie of als individu je daar ruimte voor nodig hebt. Daarom wordt altijd gekozen voor een “ruimte”  waar in elk geval de mogelijkheid is om met de plaatselijke natuur kennis te maken.

Altijd de focus op het proces, we pretenderen niet DE oplossing te hebben

Hoewel TB40 kennis van zaken heeft ten aanzien van  (veranderkundige) uitdagingen op het gebied van teamprocessen,  (persoonlijk) leiderschap en marketing is de basisfilosofie dat de organisatie of de persoon zelf tot die inzichten moet komen om een volgende stap te zetten. Dat wil overigens niet zeggen dat er geen theoretische concepten gedeeld zullen worden. Indien nuttig spiegelen we graag ons perspectief.

Altijd met een duidelijk doel

Voor elke training is duidelijk wat de essentie is van waar we aan gaan werken. Ook als we gaan werking in het “niet weten” zal de essentie duidelijk moeten zijn voor de deelnemers.

Altijd een integrale, holistische aanpak op maat

Elke organisatie of individu mag rekenenen op een op maat gemaakte aanpak. TB40 moet “fit for purpose” zijn. Zo niet dan bevelen we graag een collega aan.